Manager

Manager zijn, in de huidige tijd, mogen we best een uitdaging noemen. 

Medewerkers hebben behoefte aan autonomie, willen op een persoonlijke manier begeleid worden. En als we bedenken dat iedere medewerker anders is, dan ligt hier al een uitdaging. Doelen bereiken, effectief én gezellig met elkaar werken. Dit alles binnen een organisatie met een visie en een missie. En misschien ook binnen een organisatie waarbij structuren en afspraken soms de plek in lijken te nemen, ten opzichte van het flexibel inspelen op wat nodig is.

Als manager kan het dan fijn zijn om met iemand ‘van buiten’ te sparren.

Om focus te krijgen maar om vooral ook scherp te weten én voelen wat bij jou past. Want zaken aanpakken op een manier die niet bij je past, daar prikken medewerkers, collega’s en ook leidinggevenden vaak feilloos doorheen.

Alles Tonen begeleid managers.

Overigens kan dat op veel manieren. Een flexibel sparringstraject waarbij tijd en afspraken naar jouw behoefte worden ingevuld. Misschien is het handig om alvast te weten dat het helemaal niet nodig is om een ‘knelpunt’ te hebben. 

Scherp voor jezelf weten wie je bent, wat je kan en wat bij jou past voorkomt namelijk veel knelpunten omdat er dan sprake is van authentiek leiderschap. En authentieke leiders zijn goud waard in deze hectische tijd.

dowhatyoucan

"Deze waardevolle teksten heb ik gevonden in het museum voor Nobelprijs van de vrede in Noorwegen."

Bel of mail gerust - mariet@allestonen.nl - 06 251 46 032

Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial