Referenties

"Om onze 37 professionals bewust te maken van klantgericht werken wilden we zaken doen met een sterk trainingsteam. Professionals doen immers zaken met professionals, dus kwamen we .... LEES MEER"

“Ik heb de coaching door Mariët als zeer waardevol ervaren. Mariët is een prettig persoon om je verhaal aan te vertellen. Ze stelt niet alleen vragen, maar geeft ook terug uit .... LEES MEER"

"Het is fijn om samen te werken met Alles Tonen. De communicatie met ons als opdrachtgever is prettig, tijdig en .... LEES MEER"

"Wij zijn bij Mariet gekomen tijdens een moment dat we uit wilden zoeken of ons huwelijk nog te redden viel. We waren al enige maanden in gesprek met elkaar en we voelden beiden dat .... LEES MEER"

"Met een paar individuele coachingsgesprekken heeft Mariet mij op een hele professionele manier geholpen om een volgende stap te zetten in mijn loopbaan. Ze luistert goed, weet snel ... LEES MEER"

P1020467 kopie

"Mariët heeft me geholpen bij het op een afstand te kijken naar waar ik vastliep in mijn werk, zodat we de problemen goed konden analyseren. Daardoor ....LEES MEER"

"Ik vond jou als bemiddelaar prettig. Je staat echt in het midden zonder een oordeel te vormen ( in ieder geval niet merkbaar of zichtbaar). Er is ruimte voldoende ....LEES MEER"

Bel of mail gerust - mariet@allestonen.nl - 06 251 46 032

Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial