Team

Samenwerken in een team lijkt zo vanzelfsprekend te zijn. En in de praktijk is dat vaak nog verdomd lastig. Zoveel mensen, zoveel wensen en ‘het bedrijf’ wil ook nog wat.
In een teamtraject onder begeleiding van Alles Tonen word jij je bewust van je eigen drijfveren en de drijfveren van je collega’s. Daarnaast word je / worden jullie ondersteund om de verschillen die er nu eenmaal in ieder team zijn, juist te gebruiken in je werk.
Met ondersteuning van Alles Tonen groei je als team (weer) toe naar een professionele samenwerking. In verbinding met elkaar waardoor je als team sterker en effectiever wordt.

Ik heb de behoefte om de verwachtingen wat te managen.
Samenwerken, knelpunten oplossen gaat niet vanzelf. In één enkele teamsessie zijn zaken niet opgelost. Er kan wel een vruchtbaar begin worden gemaakt.

Er is zoveel te schrijven over de mogelijkheden voor begeleiding van teams en Alles Tonen vindt het juist zo belangrijk om op maat te werken. De ervaren knelpunten met jullie te bespreken en samen te onderzoeken wat een treffende volgende stap zou kunnen zijn. Om op die manier jullie kennis en ervaringen en mijn expertise t.a.v. begeleiding van teams samen te brengen.

Een eerste stap is kennismaken. Ervaren of het klikt en of we elkaar begrijpen. Zullen we elkaar spreken onder het genot van een kop koffie? Uiteraard is dit vrijblijvend.

 

bloemstuk

"Een bos bloemen staat voor mij symbool voor hoe verschillen samen een mooi geheel kunnen vormen."

Bel of mail gerust - mariet@allestonen.nl - 06 251 46 032

Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial